Адриана Пеева от ЧСУ „Дружба“ – София спечели първо място на престижно състезание по модерни танци в Сърбия. Младият възпитаник на училището се яви на международната надпревара „Изкуства, музика и танци“ и спечели най-високите оценки с песента на Лили Иванова „За тебе бях“.

Адриана Пеева участва за първи път в състезанието и тренира модерни танци от една година. Нейният треньор също е свързан с ЧСУ „Дружба“ – София. Мериам Муса е бивш възпитаник на училището.

Катя Василева, класен ръководител на Адриана Пеева

Класен ръководител на Адриана Пеева е една истинска легенда от света на спорта – Катя Василева. Тя е майстор на спорта и дългогодишен републикански шампион по хандбал (повече от 10 години). Завършила е  Националната спортна академия с две специалности – треньор по хандбал, както и по физическо възпитание и спорт.

Олимпиадата за Балкански изкуства и танци се провежда са шести пореден път, а организатор на събитието е Балкан Алайънс. Това е международна неправителствена организация, която държи правата за провеждането на Олимпиади по танци и балет на Балканите.

Facebook
Twitter
LinkedIn