“Нека храната ви бъде лекарство и лекарството – храна!”
Хипократ

В училище “Дружба “обичаме да похапваме. Храната ни е вкусна и съобразена с наредба Nо: 6 от 2011 за здравословно хранене на деца от 3 до 7 години и наредба Nо: 37 за здравословно хранене на ученици. С всяка следваща година се стараем да подобряваме менюто като включваме повече пресни зеленчуци, плодове, мляко, млечни продукти по БДС и качествени меса. Месото ,което предлагаме риба, пилешко и телешко. За 3-, 4-, 5-, 6 -годишните деца имаме четири хранения -закуска,обяд и две закуски.

За децата от 1-ви до 4-ти клас предлагаме закуска и обяд. За учениците от 5-ти до 12-ти клас – само обяд.
През учебната 2020-2021г. ще подобрим менюто на децата от 1-ви до 4-ти клас, като в обедното меню ще включим всекидневно пресни салати. Закуската и обядът ще включват по пет компонента. Заплащането на храната за тези класове ще бъде предварително – до края на всеки месец. Закуската ще е 3,00 лв. с ДДС, а обядът – 4,80 лв. с ДДС. Храненията ще може да се предплащат
 за една седмица, един месец или учебен срок.
При предплащане за седмица или един месец, ако детето отсъства по здравословни причини, храненията ще се запазват за следващата седмица или месец,  единствено в случай че сте уведомили за отсъствието му предварително на телефон +359 89 4373051. Посочва се:
а. Име и фамилия на ученика
б. Клас на ученика
в. Дати, на които ученикът ще отсъства.
При предплащане за един учебен срок цената за цял ден (обяд + закуска) ще е 6.00лв. с ДДС.
При предплащане за един срок, ако детето отсъства, храненията НЯМА да могат да бъдат възстановени.

Вярваме в максимата- Здрав дух, в здраво тяло! Ще продължим да творим за вас вкусна красота, защото не на последно място, ние се грижим храната да изглежда прекрасно!

Пожелаваме ви успешна учебна година!

АЛГРАНДЕ ФУУД

МЕНЮ НА ЧСУ “ДРУЖБА” за Януари 2022

Menu3-6

Menu1-4

primerno_menu_512kl

Политика за бисквитките