Ръководството на ЧСУ „Дружба“ – София“ ще проведе среща с училищното настоятелство на всички класове от първи до дванадесети клас. Срещата ще се проведе на 23.11.2022 година от 18,30 часа на територията на училището. На събитието ще присъстват представители на всеки един от училищните класове, ръководството на учебното заведение и изпълнителния директор на училището Фарук Ердуран.

Фарук Ердуран – изпълнителен директор на ЧСУ „Дружба“ – София

„Срещата е част от инициативата за все по-задълбочената и интерактивна комуникация между родители, учители и ръководството на училището, която цели да подобри средата за обучение на учениците и да отговори на все по-големите изисквания за по-добро образование“, каза директорът на ЧСУ „Дружба“ – София“ Светла Стефанова.

Светла Стефанова – директор на ЧСУ „Дружба“ – София

На срещата ще се дискутират важни теми, отнасящи се до сферата на обучение, а училищното настоятелство ще постави важни въпроси за развитието и образованието на учениците.

Частното средно училище „Дружба“ – София е създадено през 1999 година и непрекъснато търси развитие и растеж. От стартирането му досега са завършили общо 533 ученици.

Учениците от училището са на престижни места в страната по успех от оценки по матури. За 2022 година общо 27 ученици се явиха на държавен зрелостен изпит. Общият брой на шестиците е 9, а на петиците – 24. Резултатът от ДЗИ по биология класира ЧСУ „Дружба“ на престижното трето място от всички училища в страната,  а оценките по БЕЛ са показател за изключителен напредък в общата класация.

Интензивното изучаване на английски език в прогимназиален етап, с последващо профилиране в природо-математически дисциплини в гимназиален етап, дава отлична подготовка на учениците и възможност за продължаване на обучението в престижни чуждестранни  университети.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn