Състезанието TeenEagle е акредитирано и сертифицирано от един от най-добрите колежи в Обединеното кралство, Brooke House College. В него могат да участват ученици от 9 до 18 години. Има две основни състезания: 100% онлайн кръгове и глобални финали по света. ЧСУ „Дружба“ е официален представител на Teeneagle Online в България.

Онлайн състезанието има за цел да предостави достъпна глобална мрежа за споделяне на идеи, насърчаване на разнообразието и вдъхновяване на младите умове да отключат своя потенциал.

Глобалните финали на TeenEagle са за ученици, които са се класирали чрез TeenEagle Online. Уюениците могат да очакват с нетърпение осем дни езикови курсове, автентична кухня, планирани дейности и вдъхновяващи екскурзии, които със сигурност ще им останат невероятни спомени.

https://teeneagle.org/

Център за развитие МАЕ

МАЕ България – това е първото училище за неформално образование в България, което предлага обучение по ментална аритметика, таблица за умножение, бързо четене, краснопис, енкаустика. Обучението е под формата на игра. За нас всяко дете има значение, затова ние имаме индивидуален подход към всяко едно от тях, в зависимост от неговите нужди.

Нашата мисия е да помогнем на детето Ви да развие умствените си способности, да формира важни навици, които са необходими за живота в съвременната реалност. С помощта на нашата методика отлично се тренират концентрацията на вниманието, фотографската памет, логиката, въображението, фината моторика, аналитично мислене, мускулна памет. Всеки един от нашите инструктори обича деца, своята работа и аритметика. Нашите преподаватели са гидове в света на интересната и забавна ментална аритметика, където всеки може да се научи да брои със скоростта на светлината.