ЧСУ „ДРУЖБА“ – София получи Благодарествено писмо от Фондация „Агапедия  – България“. Поводът е инициативата на учениците от дванадесети клас, които дариха предмети и украси от Благотворителния Коледен базар на училището, които не бяха продадени. Коледният базар е една от най-старите традиции на училището, а тази година учениците събраха рекордната сума от над 4580 лв. в помощ на Елена Маркова от Гоце Делчев, която се нуждае от трансплантация.

„Приемете нашата огромна благодарност за щедростта към децата, отглеждани и възпитавани от екипа на фондация „Агапедия България“ в социалната услуга „Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания“! Чрез ръчно изработените от вас изделия: коледна украса, бижута, шапки, шалове и др. вие подкрепяте образованието, личностното развитие и подобряването на качеството на живот на децата, настанени в Къщата на „Агапедия“, заяви в писмото управителят на Фондацията Иван Иванов.

„Целият екип и децата са развълнувани и изключително благодарни за умението да видите реалната нужда и усилието, което направихте, за да помогнете! Специални поздравления за директорката и нейния екип, които възпитават ученици с характер и добродетели! Вашите подаръци направиха почивните дни още по-празнични!“, заяви още управителят на Фондацията в Благодарственото писмо.

Той пожела на всички от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София здраве, творчески устрем и много успехи в чудесното Иновативно училище „ДРУЖБА“ – София.

Facebook
Twitter
LinkedIn