Избрахме ЧСУ „Дружба“ - София за двете си деца, тъй като бяхме чували много добри отзиви. Училището има отлична и модерна база, прекрасни, усмихнати и висококвалифицирани преподаватели, засилено е изучаването на английски език. Всяко дете е ценено и уважавано. Средата е изключително приятелска и мотивираща, което кара децата да израстват и откриват своите таланти.

Венера Калева

Родител

Моите деца учат в ЧСУ „Дружба - София“, защото там те получават възможност не просто да се образоват, но и да станат добри хора. Така ние, като родители, сме спокойни, че оставяме децата си в защитена среда, където имаме постоянна връзка с учители и ръководство. С тях действаме в екип за осигуряването на разбирателство и приемственост между децата, като наред с часовете по  задължителна училищна подготовка, учениците се опознават и сближават и във времето на разнообразните допълнителни дейности и извънкласни проекти. Бих препоръчала училището на всеки, който търси иновативност, позитивизъм и спокойствие за своите деца.

Николета Кирчева

Родител

Избрах и двете ми деца да учат в ЧСУ „ДРУЖБА“ -София, защото образованието, което получават, отговаря на очакванията ми и на европейските образователни изисквания. В училището децата ми учат в една благоприятна, приятелска среда, което ги кара да се чувстват добре и защитени. Бих препоръчала ЧСУ „ДРУЖБА“ - София на всичките ми познати!

Яна Джарова-Караколева

Родител

ЧСУ"Дружба" ми беше препоръчана от доволни родители на деца, учещи в училището. Училището за мен е синоним на семейство, сигурност, спокойна и градивна учебна среда.

Децата ми обожавават училището си и ходят там с усмивка и любов!

Инна Георгиева

Родител

Facebook
Twitter
LinkedIn