Back
Частна детска градина “ДРУЖБА” предлага грижа за децата от 3-годишна до 6-годишна възраст в приятелска среда, с много зелени площи, детски площадки, строг медицински контрол и видеонаблюдение. Но това далеч не е всичко, което предлагаме. Вижте разказа на Евгения Стойканова защо ЧДГ “ДРУЖБА” е една от най-добрите частни детски градини в района. 
Евгения Стойканова (Родител)
Play Video

Гледната точка на бащите за една образователна институция също е важна. Вижте искреното мнение на Станислав за ЧДГ “ДРУЖБА” и защо със съпругата му са избрали детската градина за най-доброто място за техния син. 

Станислав Станишев (Родител)
Play Video

Тя е дизайнер и модел в една от най-престижните модни къщи в България. Вижте видеото и ще разберете с какво училището е по-различно от останалите и с какво помогна на Доротея, за да бъде приета в Университета по мода в Милано. 

Доротея Борисова (бивш възпитаник на ЧСУ “ДРУЖБА” – София)

Play Video

Какво мислят за ЧСУ “ДРУЖБА” – София учениците, които са завършили училището ? Отговори можете да разберете от видеото с Ахмед Горелски, който завърши училището и сега учи информационни технологии в едно престижните висши училища в Обединеното кралство – University of Southampton.

Ахмед Горелски (бивш възпитаник на ЧСУ “ДРУЖБА” – София)

Play Video

Избрахме ЧСУ „Дружба“ – София за двете си деца, тъй като бяхме чували много добри отзиви. Училището има отлична и модерна база, прекрасни, усмихнати и висококвалифицирани преподаватели, засилено е изучаването на английски език. Всяко дете е ценено и уважавано. Средата е изключително приятелска  таланти.

Венера Калева (Родител)

Play Video

Растем заедно!

ЧДГ „ДРУЖБА“ продължава уверено напред и обогатява образователните си услуги. Вижте разказа на Ивета Петкова за детската градина и защо децата ѝ продължават образованието си в ЧСУ „ДРУЖБА“ – София.

Ивета Петкова (Родител)

Play Video

Вижте разказа на родителя от ЧСУ “ДРУЖБА” – София Инна Георгиева, която записа и двете си деца в училището и сподели впечатленията си защо е избрала това училище като най-подходящото от всички останали. Във видето ще разберете и с какво ЧСУ “ДРУЖБА” – София се отличава от останалите училища и защо всеки ден децата посещават училището с усмивка.

Инна Георгиева (Родител)

Play Video

Училището е с дългогодишни традиции за отличната подготовка на ученции по биология. Вижте разказа на бившия ни възпитаник, който учи стоматология в Медицинския университет в София защо училището е различно от останалите и с какво е по-добро от тях. 

Бетина Дерменджиева (бивш възпитаник на ЧСУ “ДРУЖБА”- София

Play Video

В нашия комплекс имаме родители от много държави и техните деца са наши възпитаници. Благодарение на работата и усилията на нашите учители децата и учениците се приобщават изключително бързо и ефективно в една приятелска среда и научават българския език много лесно. Вижте разказа на Джанийн Василев, която записа децата си при нас. 

Джанийн Василев (родител и учител в ЧСУ “ДРУЖБА”)

Play Video

Защо е важно да изберете правилното училище за вашето дете? Вижте разказа на родителя Милена Спасова от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София.

Милена Спасова  (Родител)

Play Video

 

Моите деца учат в ЧСУ „Дружба - София“, защото там те получават възможност не просто да се образоват, но и да станат добри хора. Така ние, като родители, сме спокойни, че оставяме децата си в защитена среда, където имаме постоянна връзка с учители и ръководство. С тях действаме в екип за осигуряването на разбирателство и приемственост между децата, като наред с часовете по  задължителна училищна подготовка, учениците се опознават и сближават и във времето на разнообразните допълнителни дейности и извънкласни проекти. Бих препоръчала училището на всеки, който търси иновативност, позитивизъм и спокойствие за своите деца.

Nikoleta Kircheva

Николета Кирчева

Родител

 

Избрах и двете ми деца да учат в ЧСУ „ДРУЖБА“ -София, защото образованието, което получават, отговаря на очакванията ми и на европейските образователни изисквания. В училището децата ми учат в една благоприятна, приятелска среда, което ги кара да се чувстват добре и защитени. Бих препоръчала ЧСУ „ДРУЖБА“ - София на всичките ми познати!

Yana-Djarova-Karakoleva

Яна Джарова-Караколева

Родител

 

ЧСУ"Дружба" ми беше препоръчана от доволни родители на деца, учещи в училището. Училището за мен е синоним на семейство, сигурност, спокойна и градивна учебна среда.

Децата ми обожавават училището си и ходят там с усмивка и любов!

Inna-Georgieva1

Инна Георгиева

Родител
Facebook
Twitter
LinkedIn