Back

ОБЩЕЖИТИЕ “ДРУЖБА” – ДА УЧИШ И ЖИВЕЕШ НА ВОЛЯ!

Общежитие “Дружба” е част от ЧСУ “Дружба” и играе ролята на място, в което учениците на училището от районите извън София остават през учебната година.

Първият етаж е за момчета и се състои от 16 стаи, които включват 12 стаи за живущи – с капацитет от 48 места, 2 възпитателски стаи и 2 стаи, от които едната за отдих, а другата за обучение.

Вторият етаж е за момичета и е идентичен, като се състои от 10 стаи за живущи – с капацитет 40 места, 2 възпитателски стаи, 1 стая за обучение и един голям общ салон за отдих.

Общежитието включва всякакъв вид електрически кухненски уреди. Има отопление на цялата сграда. Освен това обитателите имат възможност да закусват в училищния бюфет и да обядват и вечерят в училищния стол. Наличен е свободен WiFi в цялата сграда. Учениците се възползват от
него за обучение и развлечение през свободното си време. Всяка стая разполага с 4 легла и 8 шкафа.

 

Някои помещения разполагат с кът за сядане, където можете да се отпуснете заедно със SMART TV със сателитни канали. За ваше удобство, ще намерите чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Има 24-часов график за дежурства на възпитателите, придружен с постоянно видеонаблюдение.

Учениците живеят в пансиона през целия учебен период, като имат възможност да се връщат вкъщи през уикендите и неучебните дни. В същото време се приемат и други ученици от училището, които искат да присъстват на обучението в пансиона и да нощуват като стават част от всекидневните вечерни програми и организации.

ЖИВОТЪТ В НАШЕТО ОБЩЕЖИТИЕ Е ПЪЛЕН С НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ!
ЗАЩОТО СМЕ ЗАЕДНО И ТАКА МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Правилник на общежитието 2023/2024