Back

Ръководството на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София пожела успех на учениците, които ще участват в областните кръгове на олимпиади по различни дисциплини.  Изпълнителният директор на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София Фарук Ердуран и директорът на училището Светла Стефанова се срещнаха с възпитаниците от училището, които успешно преминаха през общинските кръгове и по този начин се класираха за следващия етап от надпреварата. Учениците с отлични оценки по химия, биология, география, философия и още много други дисциплини разговаряха с ръководството на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София. Всеки един ученик разказа по какъв предмет ще се явява на областен кръг на олимпиада, а ръководството на училището пожела успех на всички участници.

„Успехът не се измерва в това дали ще успееш или не, а да не се отказваш, защото успешните хора никога не се отказват да преследват целите си“, каза изпълнителният директор на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София Фарук Ердуран.

Директорът на училището Светла Стефанова също пожела успех на възпитаниците на училището и изрази увереност, че учениците от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София отново ще се представят отлично.