Учителите от Началното училище на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София проведоха Открит урок за бъдещи първокласници с децата от подготвителната предучилищна група на ЧДГ „ДРУЖБА“.

С много забавни задачи и игри децата демонстрираха своите отлични познания по български език, математика и английски език.

Прекрасните деца от ЧДГ „ДРУЖБА“ решаваха задачи със събиране на числа и показаха, че владеят както български, така и английски език.

Откритият урок премина неусетно, с много весели и забавни моменти,  благодарение на перфектната подготовка и организация на учителите от Началното училище на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София и на учителите от ЧДГ „ДРУЖБА“.

Децата останаха очаровани от начина на преподаване на учителите и пожелаха да останат още малко в училището.

Те получиха подаръци от учениците от четвърти клас, които се бяха подготвили да ги изненадат.

Родителите на децата от Детската градина не останаха безучастни и също се включиха в някои от забавните задачи, а учителите дадоха на децата и първата им домашна работа.

Тази събота (21.01.2023 г. ) в Началното училище ще се състои още едно важно събитие – Открит урок за бъдещи първокласници. Всеки, който желае, може да се запише на тел. 0894 466 995 или на e-mail: konkursi@drujba.org.