С много песни и танци завърши Коледното тържество на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София. Всички деца от първи до дванадесети клас изнесоха вълнуващ и емоционален спектакъл пред учители и родители в ЧСУ „ДРУЖБА“ – София.

Децата танцуваха балет, модерни танци, хип-хоп , хард рок и показаха истински умения, усвоени след дълги репетиции и упорито старание.

Учениците в тържеството имаха задача на сцената – да се справят с 12 предизвикателства, за да открият ключа към щастието. Те обаче научиха всички, които гледаха вълнуващия спектакъл, че ключът към щастието е в самите нас.

Коледното тържество имаше и послание – да се спазват човешките добродетели трудолюбие, отговорност, постоянство, търпение, уважение и толерантност.

ЧСУ „ДРУЖБА“ е Иновативно училище за изграждане на характер и основна част от това е учениците да познават и да спазват добродетелите.

Директорът на училището Светла Стефанова благодари на учениците и на всички учители от училището. Тя благодари и на родителите за прекрасното им отношене към училщето и им пожела Весели Коледни и Новогодишни празници.