Управителят на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София Билан Манушев връчи плакети на Валентин Първанов и на Душко Душков за техния основен принос за основаването и развитието на училището.

Те посетиха и разгледаха ЧСУ „ДРУЖБА“ – София, запознаха се с богатата материална база и многобройните нововъведения, направени през годините.

Приносът на Валентин Първанов и Душко Душков е свързан с изграждането и развитието на училището още през 1998 г. и 1999 г., когато училището се е помещавало на територията на Банкя.

„Училищната общност винаги ще бъде благодарна на Валентин Първанов и Душко Душков за тяхната неизменна подкрепа в изграждането на нашето училище. Тази помощ е и за развитието на българското образование“, заяви управителят на ЧСУ „ДРУЖБА“  – София Билан Манушев.

Управителят на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София срещна Валентин Първанов и Душко Душков с ръководството на училището – изпълнителния директор Фарук Ердуран и директора на училището Светла Стефанова

Валентин Първанов и Душко Душков се срещнаха с ръководството на училището, които ги запознаха с постигнатите успехи, направените нововъведения и бъдещата стратегия на училището.