Фондация „Нашите недоносени деца“ връчи Сертификат за дарението, което събра ЧСУ „ДРУЖБА“ – София от проведения благотворителен футболен турнир през есента. От проведената кампания за събиране на средства за Фондацията бяха събрани над 2400 лева и средствата бяха предоставени на организацията.

От Фондацията изказват своите искрени благодарности за подкрепата на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София и за събраните средства.

Катя Василева

Благотворителният футболен турнир беше проведен на територията на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София в края на октомври. Той беше озаглавен “Големи сърца за малки герои”. На футболния терен на училището се срещнаха големи и малки футболисти, които премериха сили. В благородната инициатива се включиха и професионални футболисти и национални състезатели – Г. Пеев, В. Бонев (ФК Витоша), П. Галчев (Левски) и още много други. Те се състезаваха в отбор „Звезди“. Останалите три отброра бяха „Родители“, „Учители“ и „Ученици“.

Благотворителният футболен турнир „Големи сърца за малки герои“ беше организиран по идея на треньора по физическо възпитание от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София Катя Василева. Тя е майстор на спорта и легендарен състезател по хандал, с над 10 реппубликански шампионски титли.

Facebook
Twitter
LinkedIn