Попълнете регистрационния формуляр сега.

Състезанието „Решавай с ДРУЖБА“ се организира от ЧСУ „ДРУЖБА“ и всяка година се провежда на територията на училището. Ръководството на училището избира датата на провеждане на надпреварата и я обявява предварително на своя уебсайт, както и в социалните мрежи на училището.

Участниците ще решават математически и логически задачи. Конкурсът ще продължи 45 минути.

В надпреварата могат да участват деца от IV група от детско заведение или подготвителна група от училище – 6-годишни и 7-годишни. За победителите ще има отстъпка от учебната такса за учебната година за I клас в ЧСУ „ДРУЖБА“ – София.

За победителите в конкурса са предвидени и предметни награди. Всички участници в конкурса ще получат сертификат за участие, а класиралите се на първите двадесет места ще получат грамоти за успешно представяне.

Правила за записване

След като датата бъде обявена, желаещите моат да се запишат по два начина – на e-mail: konkursi@drujba.org , както и на QR кода, посочен на афиша на конкурса.

Ако направите регистрацията чрез QR кода потвърждението на регистрацията е автоматично.

Ако направите регистрацията по e-mail трябва да посочите: 

  • трите имена на детето
  • дата, месец и година на раждане
  • името на детската градина
  • телефон на родител
  • имейл на родител

Ако сте направили регистрацията по e-mail, трябва да получите потвърждение за регистрация.

И в двата случая е задължително да предоставите актуален e-mail адрес.

За допълнителни въпроси се свържете с нас на тел. 0894 466 995.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

В съобщение за конкретния конкурс ще бъде уточнено в кой ден и от колко часа ще бъде награждаването на участниците в конкурса. Уведомяването на всички, които ще бъдат наградени, ще се осъщяствява само по телефона.

Преди получаване на наградите, ще се изисква служебна бележка от детското заведение или училището, удостоверяваща, че детето посещава IV –та предучилищна група, която може да изпратите на e-mail: konkursi@drujba.org. Моля спазвайте крайните срокове, определени от училище за предоставяне на служебната бележка. Те ще бъдат оповестени от училището заедно с датата на провеждане на конкурса.

 

Училището провежда и Открит урок за бъдещи първокласници. Всички желаещи да се включат в него трябва да се регистрират предварително на e-mail: konkursi@drujba.org , или на тел. 0894 466 995. Заявяването става възможно след оповестяването на датата на конкурса. Моля родителите да имат предвид, че има краен срок за записване, който също ще бъде упоменат, когато бъде съобщена годишната дата за провеждането на конкурса.