Учители от  частните училища „Образователни институции Лумина“ (Lumina Educational Institutions) дойдоха на обиколка в България, за да опознаят красивата природа и историческите забележителности.

Учители от „Образователни институции Лумина“ посетиха ЧСУ „ДРУЖБА“ – София

Училищата от „Образователни институции Лумина“  от Румъния извършват партньорска дейност с ЧСУ „ДРУЖБА“. По време на националния празник на северната ни съседка преподавателите решиха да пътуват за България, за да посетят ЧСУ „ДРУЖБА“ – София, както и да видят някои от най-големите забележителности в София и в страната.

Преподавателите разгледаха базата на училището в София, запознаха се с преподавателите и с методиката на обучение. Те посетиха Плевен и видяха една от най-красивите пешери в България – Очите на Бога.

Учители от „Образователни институции Лумина“ посетиха ЧСУ „ДРУЖБА“ – София

 „Образователни институции Лумина“ (Lumina Educational Institutions) са елитни частни училища в Румъния. В тях са включени 2 международни училища, 6 начални училища, 3 прогимназии и 3 гимназии, както и също толкова кампуси. В частните училища се развиват и много спортни дейнсто с различни клубове.

Facebook
Twitter
LinkedIn